Bosma Bedrijfspromotie

Bosma Bedrijfspromotie

Bosma Bedrijfspromotie verzorgt de promotie van jouw bedrijf op internet. Ik maak drone beelden en promotievideo's voor bedrijven. Ook kun je bij mij terecht voor een nieuwe website en kan ik jouw bedrijf beter vindbaar maken in Google en YouTube. Ik kan 3 stappen voor bedrijven uitvoeren: Productie, Promotie en Presentatie.

Ik maak mooie betaalbare video's met drone beelden van jouw bedrijf, project, proces, product of demo. Ik vlieg zowel indoor als outdoor en de beelden die ik maak zijn van hoge kwaliteit. Als je wilt voeg ik ook tekst, muziek en andere beelden toe. Meer info

Ik kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf goed vindbaar is in de zoekmachines Google en YouTube. Ik kan jouw video extra voor je promoten door hem te vertonen aan doelgroepen die voor jou interessant zijn. Meer over Promotie.

Presentatie

Wil je jouw video presenteren op jouw website? Zorg voor de perfecte website voor jouw video én bedrijf. Ik ben adviseur bij websitebouwer Heibel en zorg voor een professioneel advies én uitvoering. Meer over websites van Heibel.

Video = Productie + Promotie + Presentatie

Over mij

Ik ben Gerrit Bosma en in 2021 ben ik gestart met Bosma Bedrijfspromotie. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in de media in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Vanaf 2015 ben ik gespecialiseerd in online marketing. Ik heb altijd gewerkt met MKB-bedrijven en het promoten van hun bedrijf op verschillende manieren. Met Bosma Bedrijfspromotie maak ik mooie, vlotte en betaalbare video's voor MKB bedrijven die ik direct ook goed voor hen kan promoten en presenteren. Ik beschik over het eerdere ROC light certificaat en over het huidige EU Dronebewijs A1, A2 en A3.