Bosma Bedrijfspromotie

Video productie

Voor het maken van video's maak ik gebruik van drones, waarmee ik zowel indoor als outdoor mooie beelden voor je kan maken. Ik kan ruwe videobeelden leveren, maar ook compleet gemonteerde Bedrijfsvideo's met muziek, logo en teksten. In de basis lever ik 3 videoproducten: Drone beelden, Drone video's en Promotievideo's.

Drone beelden

Ik maak losse Drone beelden voor je die je kunt gebruiken als beeldmateriaal op de website of als aanvulling bij een presentatie of post op social media. Dit zijn ruwe beelden die je los en onbewerkt van mij ontvangt. Voorbeeld: Drone beelden van Stania State.

Drone video

In een Drone video monteer ik verschillende dronebeelden tot een mooie video. Hiermee kun je een impressie laten zien van jouw bedrijf, product of proces. Ik bewerk de beelden tot een mooi geheel en voeg er ook muziek aan toe. Voorbeeld: Drone video van HCA Fryslan.

Promotie video (Bedrijfsvideo)

Een Promotie video is een compleet gemonteerde bedrijfsvideo met tekst die informeert over een bedrijf product of dienst. Ik maak gebruik van in- en outdoor beelden, opbouw (script), muziek, tekst, animaties en beatdetectie. Voorbeeld: Promotie video van De Florahoek.

Meer weten over mijn mogelijkheden en tarieven?

Bekijk het wensenformulier of neem direct contact met mij op!